Bakteriyel Ürünler Nasıl Çalışır

Dünyanın kullanmaya başladığı, daha yeni ve doğa dostu biyolojik ürünler içerisinde olan bakteriyel ürünler, klor bazlı kimyasallar ve dezenfektanlar gibi kimyasal ürünler aksine zaten etrafımızda bulunan bakterilerin hızlı, verimli ve daha sağlıklı kullanılmasıdır.


Tamamen doğa ve çevre dostu olan ürünlerimiz, yapısındaki bakteri ve enzimler sayesinde tüm hayvansal ve bitkisel yağları, proteinleri ve karbonhidratları insanlara, hayvanlara ve çevreye zarar vermeden yok etme prensibiyle çalışır.


Ürünlerimiz içerisindeki farklı tür ve sayıdaki bakteri, saf kültür olarak üretildikten sonra uygun ortamlarda sporlaştırılmış ve ‘uyku haline’ getirilmiştir. Aktive olması için uygun ortama verilmesi yeterlidir. Seyreltme, köpürtme yada bekletmeye gerek yoktur. Ürünlerimiz, sorunlu ortamla buluşturulduğunda bakteriler aktive olur ve uygun ortamda, giderim yapmaya ilk andan itibaren yapmaya başlarlar. Kapağı kapalı olarak saklandığında, raf ömrü boyunca ‘uyku halinde’ kalır. Herhangi bir çürüme yada aktivite kaybına uğramaz.

 

 

Kurumsal
Tüm Ürünlerimiz
Bize Ulaşın
© Copyright 2015 | Tüm Hakları Saklıdır. Bioaventurin, Etkin Biyoteknoloji firmasının bir markasıdır.